top of page

SLUŽBE

MI smo posvećeni služenju zajednici i širenju Kristove ljubavi. Naše su službe osmišljene kako bi pomogle pojedincima i obiteljima u svakoj fazi života. Kroz naše različite programe nastojimo pružiti podršku, vodstvo i osjećaj zajedništva svima koji to traže. Pridružite nam se u našoj misiji da pozitivno utječemo i zajedno rastemo u vjeri.

Služba za djecu

Odgoj u vjeri  je privilegija koju cijenimo. Naša služba za djecu nudi niz aktivnosti, obrazovnih resursa i događaja koji imaju za cilj usaditi duhovne vrijednosti u djecu, istovremeno stvarajući zabavno i obogaćujuće okruženje za njihovo učenje i rast.

Priprava za brak

Naš program priprave za brak osmišljen je kako bi parovima pružio alate i resurse koji su im potrebni za izgradnju snažne i trajne zajednice. Od predbračnog savjetovanja do interaktivnih radionica, tu smo da vam pružimo podršku na svakom koraku.

Marriage photoshoot at sunset
Friends on a Mountain
Služba za muškarce "Lavovi"

Ova je služba posvećena je pomaganju lokalnoj crkvi da u službi aktivira više muškaraca i dječaka. Naš fokus nije muška dominacija, već ponovno oživljavanje muškaraca unutar crkve. Naša misija je pozvati muškarce u autentičnu muškost na njihovom putu da postanu poput Isusa; ljudi koji odbacuju pasivnost, prihvaćaju odgovornost, hrabro vode i očekuju veću nagradu: Božju nagradu.

Služba slavljenja

Služba slavljenja je jako bitan element naše lokalne zajednice. Ako ste glazbenik i želite nam se priključiti, javite nam se. 

Pocket Bible
Pastoralna podrška

U trenucima radosti, žalosti ili neizvjesnosti, naša pastoralna podrška je tu za vas. Naš predani tim nudi suosjećajnu skrb, molitvu i vodstvo pojedincima i obiteljima koji se suočavaju s različitim životnim okolnostima. Niste sami – dopustite da hodamo uz vas s razumijevanjem i milošću.

Volontiranje u crkvi

Pridružite se našim volonterskim grupama i budite dio nečeg većeg. Bilo da se radi o služenju lokalnoj zajednici, sudjelovanju u misijskim putovanjima ili doprinosu vaših vještina raznim projektima, postoje brojne prilike da učinite razliku i širite dobrotu kroz naše volonterske programe.

bottom of page