Cijena  30 kn/plus troškovi dostave

NEBESKA ZAPOVJEDNIŠTVA apostolski su centri koje Bog uspostavlja i utvrđuje na zemlji kako bismo vodili djelovanja za Njegovo kraljevstvo. Pojava tih centralnih čvorišta aktivnosti najradikalnija je promjena koja će potresti Crkvu današnjice. Otkrijte kako:

• PROMIJENITI MIJEH
• AKTIVIRATI APOSTOLSKI MANDAT
• ISKUSITI SLAVU DJELA APOSTOLSKIH • TRANSFORMIRATI SVIJET
• POSTATI CRKVA O KOJOJ ISUS SANJA

Ovo nije samo vizija. Apostolski centri već postoje. To je duhovni pokret koji se upravo sada pokreće na zemlji. Takve transformirane crkve igraju centralnu ulogu u vlasti Božjeg kraljevstva, to su NEBESKA ZAPOVJEDNIŠTVA na zemlji.

ALAIN CARON služi kao voditelj apostolskog tima u Église Le Chemin, crkvi koja je dinamični izričaj Kristo- vog Tijela, u Québecu (Kanada). On je također osnivač i voditelj apostolske i proročke mreže Hodos koja pove- zuje slične službe i vjernike sa svrhom napredovanja Božjeg kraljevstva. Alain i njegova supruga Marie žive u Gatineauu u Québecu u Kanadi. 

Mp3 učenje pod nazivom:

"Vjerom do slobode"

(5 propovijedi)

pastor Petar Fabijanić

cijena: 30 kn/plus troškovi poštarine

Mp3 učenje pod nazivom:

"Temelji vjere"

(8 propovijedi)

pastor Petar Fabijanić

cijena: 30 kn/plus troškovi poštarine

Mp3 učenje pod nazivom:

"Biblijsko gledište na New Age i okultizam"

(2 propovijedi)

pastor Petar Fabijanić

cijena: 20 kn/plus troškovi poštarine

Prepreke blagoslovima

pastor Petar Fabijanić

“...On (Bog) koji nas blagoslovi svakim duhovnim blagoslovom na nebesima u Kristu.” Efežanima 1:3 Bog je u Kristu pripremio za svoju djecu mnogo dobrih stvari. Biblija te dobre stvari naziva blagoslovima. Jedno od značenja riječi blagoslov jest imati dobra obećanja. Kako bi ta obećanja iz nevidljivog područja (duha) došla u vidljivo područje (naše živote), mi se trebamo znati ispravno postaviti. Bog nas želi naučiti kako da Mu budemo poslušni da bi mogli biti blagoslovljeni.

cijena: 13 kn/plus troškovi poštarine