top of page

Prijateljski timovi

"I SVAKI BI DAN POSTOJANO I JEDNODUŠNO BIVALI U HRAMU I PO KUĆAMA LOMILI KRUH..." Djela apostolska 2:46Prva je crkva imala zajedništvo po kućama kako i u Hramu. Što nam govori da su se vjernici sastajali više puta tjedno, ne samo jedan dan. Štoviše Biblija nam otkriva da su ti sastanci bili svakodnevni! Vjernici su imali zajedničke sastanke po kućama. Vođeni primjerom koji vidimo iz Biblije i mi također prakticiramo zajedništvo po kućama, takav oblik zajedništva vjernih nazvali smo PRIJATELJSKI KUĆNI TIM (PKT).*Prijateljski-želimo održati prijateljske i bliske odnose u crkvi. Da vjernici međusobno budu "jedno srce i jedna duša".  

*Kućni-mjesto održavanja sastanaka su domovi vjernika

*Tim-na našim timovima mi ne želimo imati druženje bez cilja. Cilj prijateljskog kućnog tima je da tamo vjernici zajedno rastu u Gospodinu i služe Mu sa svojim darovima i službama. PKT je "radionica Božjeg Kraljevstva". Na crkvenim sastancima nema uvijek vremena za pojedinca no, na PKT-u se pojedinci mogu bolje izraziti, pitati, i početi služiti Bogu! 

Vizija PKT je da diljem regije Istre imamo što više otvorenih domova za služenje Gospodinu, kako bi veći broj ljudi bio dotaknut Evanđeljem.

 bottom of page